Ja regulāri gatavo humosu no turku zirņiem, taču gribas pamēģināt ko citādu, izmēģini šo recepti un pagatavo biešu humosu! Bietes ir veselīgas un pieejamas saknes – ja nav pašu audzētu, veikalos un tirgos netrūkst. Zied uz maizītes, pievieno pastām vai siltajiem salātiem, vai baudi kopā ar svaigiem dārzeņiem!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
4 nelielas bietes
sāls, svaigi malti melnie pipari
laba olīveļļa
1 maza ķiploka daiviņa
6-8 ēdamkarotes tahini pastas (maltas sezama sēklas- var gatavot mājās)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!