200 g aitas siera ar zaļumiem (var aizstāt ar jebkuru sieru, kam stipra garša)
150 g svaigā kazas siera
300 g rikotas siera
Mērcei
0,5 l saldā krējuma
150 g maigā gorgondzolas siera
100 g Parmas siera
sāls, pipari, safrāns
Mērce
Saldo krējumu un gorgondzolu, salauztu gabaliņos, liek katlā un lēnām karsē, līdz siers ir izkusis.
Tad pievieno sarīvētu Parmas sieru, sāli, piparus un 3–4 safrāna drīksnas.
Pavāra vēl trīs minūtes.
Pasniegšana
Sanāks sešas lielas porcijas, bet ņem vērā – pīrāgs ir ļoti sātīgs. Itālijā to pasniedz kā karsto uzkodu pirms īstās maltītes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!