Cūku ribiņu cepetis derēs gan svētku galdam, gan ģimenes pusdienām. Jācep gan ir visai ilgi, bet tieši tā šis cepetis būs tik gards, sulīgs un kārtīgi izcepies. Recepte, kas noteikti jāpamēģina.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
2st
Sastāvdaļas:
0.8-1 kg cūkas muguras vai sānu gabala ar ribiņām
1 sīpols
50 g cietā siera
2-3 ķiploka daiviņas
1 čili
neliels ingvera gabaliņš
saišķītis pētersīļu
sāls, pipari
olīveļļa
baltvīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!