Tako laiviņas pildītas ar vistu un ananasu recepte
Kraukšķīgas laiviņas ar pikanti austrumniecisku pildījumu, ideālas gan kā viegla uzkoda , gan kā pilnvērtīga ēdienreize.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
3 vistu filejas
1 kārba ( 580 ml ) konservētu ananasu
1 citrona sula
4 ēdamkarotes sojas mērces
1/2 čili
gabaliņš ingvera
1 laima sula un rīvēta miziņa
pētersīļu saišķītis
sāls,pipari
12 tako laiviņas
olīveļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!