Darbietilpīgs un nopietns spageti ēdiens. Gaļa, siers, sarkanvīns, tomāti, garšvielas – viss, ko gaidāt no itāļu vakariņām latviešu ziemā!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Gaļas bumbiņām
250 g maltas cūkgaļas
250 g maltas liellopu gaļas
2 šķēles baltmaizes bez garozas, saberztas drupačās
25 g baltmaizes rīvmaizes
30 ml maigi silta ūdens
1 ēdamkarote pētersīļu lapiņu
60 g smalki rīvēta Parmas siera
1 tējkarote rupjā sāls, malti melnie pipari pēc garšas
šķipsniņa muskatrieksta
1 sakulta ola
eļļa cepšanai
Mērcei
1 ēdamkarote olīveļļas
1 neliels, sīki sagriezts sīpols
2 saspiestas ķiploka daiviņas
60 g sausa sarkanvīna
250 g konservētu tomātu savā sulā
1/2 ēdamkarote pētersīļu vai bazilika
sāls, pipari
svaigi novārīti spageti
rīvēts Parmas siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!