Rīsi un vista parasti garšo visiem – mazuļiem vistu un rīsus var sablendēt, lielākiem bērniem gaļu var sagriezt mazākos gabaliņos, bet mamma un tētis šo vienkāršo recepti var papildināt, piemēram, ar kraukšķīgām bekona šķēlītēm un rīvētu cieto sieru.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 sarkanais sīpols
2 ķiploka daiviņas
300 g risoto rīsu
4 vistas filejas
1 tējkarote kaltēta rozmarīna
1 l pašvārīta vistas buljona
sāls un pipari pēc garšas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!