Gaļas bumbas būs maigas, čaganas un tīkamas visos iespējamos veidos. Ja esat pavisam izvirtīgā noskaņojumā, karstajam ēdienam vēl pārkaisiet smalki sarīvētu cieto sieru, kurš padevīgi izkusīs. Šo ēdienu vienmēr var pasniegt ar spageti.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
12 bumbiņas
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
3 biezas šķēles tumšās čabatas
80 ml piena
100 g sīki sakapāta sālīta speķa
1 mazs sīpols
3 daiviņas + 1 galviņa ķiploka
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 liela ola
500 g maltas vistas gaļas
3 ēdamkarotes tomātu pastas
3 ēdamkarotes sīki sagrieztu pētersīļu lapiņu
1 kārba ķirštomātu
šķipsniņa maltu melno piparu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!