Zivis ir jāēd – tās ir ne vien veselīgas, bet arī ļoti gardas – ja tās prot pagatavot. Zivju cienītājiem kāda nebijusi recepte. Uzzini kā pagatavot grilētu doradu ar saknēm – visām, ko vienveikalā vai dārzā vari atrast!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
dorada (jūras karūsa)
dažādas saknes: burkāns, sarkanā biete, dzeltenā biete, saldais kartupelis, pastinaka un pētersīļa sakne
olīveļļa
sviests
garšvielas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!