Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 08.02.2018
  • Cepti dārzeņi ar tomātu salsu

    Cepti dārzeņi ar tomātu salsu recepte
    Cepti dārzeņi ar tomātu salsu recepte
    Ideja romantiskām un pikantām vakariņām!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti

    Kā gatavo tomātu salsu:

     

     

    Kā gatavo dārzeņus:

     

    1. Uz cepešpannas saliek nomizotas, rupjos gabalos sagrieztas bietes, ripās sagrieztu kabaci un garenās, plānākās šķēlītēs sagrieztus burkānus.
    2. Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem, uz pannas uzlej olīveļļu un cep dārzeņus apmēram 15–20 minūtes.
    3. Sviesta pupiņas cep atsevišķi. Vispirms tās blanšē, pēc tam liek uz pannas apcepties sviestā, kam nedaudz pievienots baltvīns.
    4. Kad gatavie dārzeņi izņemti no krāsns, tiem pievieno sviestā un vīnā apceptās sviesta pupiņas.
    5. Dārzeņus šķīvī kārto pēc izvēles. Pārlej tomātu salsu.
    6. Dekorē ar pētersīļa vai bazilika lapiņām. 

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk