Brī siera uzkodas recepte nāk no Francijas, kur to bieži vien ceļ galdā draugu maltītes sākumā. Tā ir vienkāršāka par vienkāršu, izskatās grezni, pieļauj plašas eksperimentēšanas iespējas.
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
25m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 mazi brī vai kamambēra sieri
6 tējkarotes vīģu ievārījuma
neliela sauja svaigu dzērveņu
neliela sauja kaltētu dzērveņu
neliela sauja valriekstu un nesālītu pistāciju
pāris ēdamkarotes ciedru riekstu
rozmarīna zariņš
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!