Ja gribas ko asāku, var pievienot piparus, bet daudzveidīgākai garšai – arī papriku, ābolu vai ko citu, pēc kā kārojas. Var pildīt burciņās un uzglabāt ledusskapī vai pagrabā, neaizmirstot virspusi pārliet ar eļļu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
4 vidējas bietes
3 lieli burkāni
2 sīpoli
5 ķiploka daiviņas
300 g kabaču ikru vai tomātu mērces
sāls pēc garšas
zaļumi
olīveļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!