Rjaženkai pievieno sasmalcinātas piparmētru lapiņas, citronu sulu, ēdamkaroti kliju un, pēc izvēles, medu vai sāli. Visu saputo.
Kokteili lej lielā glāzē un pārkaisa ar palikušajām klijām. Rotā ar piparmētrām.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
Rjaženkai pievieno sasmalcinātas piparmētru lapiņas, citronu sulu, ēdamkaroti kliju un, pēc izvēles, medu vai sāli. Visu saputo.
Kokteili lej lielā glāzē un pārkaisa ar palikušajām klijām. Rotā ar piparmētrām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit