Bagātīga, nedaudz pikanta omlete, kas netiek cepta pannā… Noteikti izbaudi, kā Briseles kāpostgalviņu garša savijas ar olīvām un olu!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
4 olas
100 ml saldā krējuma vai piena
5-6 Briseles kāposti
1/2 sarkanā sīpola
1/2 čili pipara
pētersīļu saišķītis
universālo garšvielu maisījums
sāls, pipari
nedaudz olīvu
eļļa cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!