Ne visus Līgo svētkiem gatavotos un līgotāju sanestos ķimeņu siera rituļus varam svētkos apēst. Bet arī nākamajās dienās pēc svētkiem tos varam izmantot, pagatavojot dažādus garšīgus ēdienus.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
600 g spinātu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
400 g ķimeņu siera
sāls, pipari
muskatrieksts
8-12 plānas kūpināta bekona šķēlītes
puse čabatas vai baltmaizes
olīveļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!