Skābeņu zupa ar liellopa gaļu un sakņaugiem ir sātīgs un veselīgs pusdienu ēdiens. Lai gatavošanas laiks nebaida – tas viss nepieciešams gaļas novārīšanai. Ieguldītais darbs būs pavisam niecīgs, un recepte ir vienkārša!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
2st 30m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
600 g liellopa gaļas ar kaulu
2 tējkarotes universālās garšvielas
4-5 kartupeļi
1 burkāns
garšsaknes (pētersīļa vai selerijas sakne, sīpols, puravs)
200 g skābeņu
pipari, cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!