Ja vienmēr esi skeptiski skatījies uz sīpolzupām, pamēģini šo recepti- nenožēlosi! Sildošā un sātīgā franču sīpolzupa varētu kļūt par tavu mīļāko pusdienu ēdienu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4-6
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st 30m
Sastāvdaļas:
1 kg sīpolu
3 ēdamkarotes sviesta
2-3 glāzes buljona (atkarībā no tā, cik biezu vai šķidru zupu vēlies)
glāze baltvīna
5 ķiploka daiviņas
3-4 timiāna zariņi
1 ēdamkarote miltu
150-200 g cietā siera
bagete
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!