- Katliņā sakarsētā eļļā apmaisot lēni cep sasmalcinātu sīpolu, līdz tas kļūst caurspīdīgs.
- Pievieno sasmalcinātus ķiplokus un mazos gabaliņos sagrieztus kartupeļus, apmaisot kopā ar sīpoliem eļļā brīdi pasautē, tad pārlej ar 1 l uzvārīta ūdens, pievieno sāli un piparus, vāra, līdz kartupeļi mīksti.
- Pievieno salātus, uzvāra un no uguns noņem.
- Pēc garšas piespiež citrona sulu, ja vajag, vēl piemet sāli un piparus un zupu sablendē.
- Pasniedz karstu vai aukstu, greznotu ar jogurtu vai krējumu un redīsu šķēlītēm,var papildināt ar bazilika lapiņām.
Lapu salātu zupa
- Sarežģītība
- Vidēja
- Personas
- 4
- Izmaksas
- Lēti
- Sagatavošanās
- 10m
- Pagatavošana
- 30m
- Kopējais laiks
- 40m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
















































































