Ķirbju krēmzupas ir pašas labākās, un ar tām nekad nevar nošaut greizi. Recepte, kas jāpamēģina!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
50m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
neliels ķirbis (1.8-2 kg)
2 burkāni
1 sīpols
3 glāzes sakņu buljona (var gatavot no kubiciņa)
2 ēdamkarotes citrona sulas
1 glāze apelsīnu sulas
sāls, pipari
165 ml kokospiena
2 ēdamkarotes saldās čili mērces
1 kartupelis
eļļa un sviests vai margarīns cepšanai
nedaudz pētersīļu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!