Tumīgā, sātīgā un maigā kartupeļu un puravu biezzupa ir franču virtuves klasika. Eleganta, taču gana vienkārša un ekonomiska recepte. Lieliska ideja darba dienu vakariņām. Būs gatava zibenīgi!
Sarežģītība
Zema
Personas
1
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
3 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 liels kartupelis
1/2 purava
1 glāze vistas vai dārzeņu buljona (var izmantot kubiciņu)
1 ēdamkarote saldā krējuma
1 ēdamkarote sviesta
2 plānas maizes šķēles
sāls, pipari
dažas pētersīļa lapiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!