Tradicionāli hariru uzskata par marokāņu ēdienu, bet gavēņa laikā to var nobaudīt arī Tunisijā un Alžīrijā. Tā ir sildoša, barojoša un aromātiska.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 sīpols
3 ķiploka daiviņas
400 g konservētu tomātu gabaliņu savā sulā
300 g vārītu brūno lēcu
1 l dārzeņu buljona
1 tējkarote malta kumina
1/4 tējkarotes malta ingvera
Kajennas pipari pēc garšas
1 citrona sula
olīveļļa apcepšanai
zaļumi (kinza, pētersīļi) pasniegšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!