Kad vēders vēlas kaut ko karstu, garšīgu un smaržīgu, šī zupa būs īstā izvēle. Kā jau daudzām slavenām zupām, arī franču sīpolzupai ir versijas, bet šī ir diezgan klasiska.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
1st 10m
Kopējais laiks
1st 20m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 kg sīpolu
50 g sviesta
1 ēdamkarote olīveļļas
1 glāze baltvīna
2 glāzes dārzeņu buljona
1 ēdamkarote miltu
2 ķiploka daiviņas
timiāna zariņš
150 g cietā siera
1 bagete
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!