Tomātu sezona nu jau gandrīz, gandrīz galā, un tā jānoslēdz ar vienu aromātisku, bagātīgu zupu! Šī būs pikanta, bieza un kreptīga zupa meksikāņu virtuves cienītājiem. Vienkārši un ātri pagatavojama!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
500-600 g maltas liellopu gaļas
1-2 sīpoli
2 ēdamkarotes eļļu
300 g vārītu pupiņu
3-4 nomizoti un sagriezti tomāti
2 ēdamkarotes raudenes
2 ēdamkarotes Romas ķimeņu (kumīna)
1 tējkarote Kajennas piparu
400 ml ūdens
saišķītis koriandra
Mērcei
3 gatavi avokado
2 tomāti (nomizoti, ar izņemtām sēklām)
saišķītis koriandra
2 ēdamkarotes laimu sulas
1-2 ķiploka daiviņas
1 sakapāts sīpols
1 sakapāts čili pipars (ja garšo ass ēdiens, var vairākus)
sāls, pipari pēc garšas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!