Visi no bērnības laikiem noteikti atcerās žagariņu cepumus, kas izčurkstināti eļļā. Bet arī pannā cepti žagariņi ir ne mazāk gardi, kā arī nav jāizlieto tik daudz eļļas. Izmēģini šo recepti, bērniem garšos!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
12m
4 vērtējumi
3.75/5
Sastāvdaļas:
2 olas
1 glāze krējuma
7 ēdamkarotes cukura
3 glāzes kviešu miltu
vaniļas cukurs
cepamais pulveris
pūdercukurs
eļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!