Jā – arī bezē var uzcept bez olām, izmantojot šķidrumu no konservētiem turku zirņiem! Sanāk lieliski un nemaz ne švakāk kā oriģinālā versija! Noteikti izmēģini!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
2st
Sastāvdaļas:
šķidrums no turku zirņu vai balto pupiņu kārbas
pūdercukurs (attiecība pret šķidrumu ir 1:1)
vaniļas ekstrakts vai vaniļas cukurs
tējkarote ābolu etiķa (var iztikt bez)
grauzdēti zemesrieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!