Pagatavo šos, ja kārojas ko saldu! Šie ir ļoti gardi cepumi, ko uzkost pie tējas un sapņot par silto Itāliju, kas ir to dzimtene. Kantuči labākā īpašība – droši vari tos divas trīs nedēļas turēt traukā ar vāku!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
25m
Pagatavošana
35m
Kopējais laiks
1st
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
140 g cukura
20 g vaniļas cukura
2 olas (ap 100 g)
50 g neitrālas garšas eļļas, piemēram, vīnogu kauliņu
290 g miltu
200 g veselu mandeļu
tējkarote cepamā pulvera
1 apelsīna miziņa- smalki sarīvēta (vai pāris pilienu apelsīnu ekstrakta)
šķipsniņa sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!