Krāsnī cepti saldie kartupeļi ar biezpienu recepte
Mēdz teikt, ka biezpiens jāēd, lai būtu laba atmiņa. Tas priecē! Bet vispār biezpiens jāēd tāpēc, ka tas vienkārši ir garšīgs un no tā iespējams pagatavot dažādus ēdienus – gan saldus, gan sāļus. Šoreiz izmēģini krāsnī ceptos saldos kartupeļus!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
3-4 saldie kartupeļi jeb batātes
400 g rupjā sāls
daži timiāna un rozmarīna zariņi
2 lauru lapas
200 g vājpiena biezpiena
50 g kazas siera bumbiņas ar ķiplokiem
sāls, pipari
saišķītis bazilika
saujiņa ciedru riekstu
1 tējkarote apelsīna miziņas
1 ēdamkarote medus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!