Grilējot dārzeņus, vislabāk derēs grils ar vāku. Tas saglabās siltumu, un dārzeņi varēs vienmērīgi izkarsēties, nezaudējot sulu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
biete
vidēji lieli redīsi
sīpolloki ( ar visiem sīpoliņiem)
lazdu rieksti
sāls, pipari
Ingvera sīrupam
krietns gabals ingvera saknes
2 ēdamkarotes etiķa
1 ēdamkarote cukura
1 ēdamkarote ūdens
Medus mērcei
medus
citrons
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!