Šobrīd sākusies dateļu sezona – veikalos atrodamas īpaši mīkstas, saldas, gandrīz mutē kūstošas dažādu šķirņu dateles. Tās jāpārvērš kādā figūrai draudzīgā našķī! Lūk – recepte mazkaloriju desertiņam, kas garšo ne sliktāk par treknajām smalkmaizītēm.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st
Sastāvdaļas:
2 vidēji āboli
1/2 citrona
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa
2 tējkarotes kanēļa
150 g dateļu bez kauliņiem
300 g speltas miltu
2 tējkarotes cepamā pulvera
20 g kokosriekstu eļļas
185 ml vājpiena
35 g sakapātu pekanriekstu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!