- Augļus sagriež sīkos gabaliņos, riekstus sakapā, visu liek kopā un sajauc.
- Katliņā liek visas sīrupa sastāvdaļas, uzvāra un turpina lēni vārīt, līdz maisījums novāras līdz pusei.
- Atdzesētu pārlej augļu –riekstu maisījumam, sajauc vienmērīgā mērcē.
- Līdz pasniegšanai tur aukstumā.
Vasarīga recepte, kas noderēs. Saldā augļu salsa
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
- Kopējais laiks
- 10m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨


















































































