Brīvdienu rīti ir īstais laiks, lai palutinātu savu ģimeni ar gardām un gaisīgām pankūkām. Šī rauga pankūku recepte ir vienkārša un neprasa ilgu gatavošanu, tāpēc tās var baudīt bez steigas. Ja vēlies vēl ērtāku variantu, izmēģini ātrās rauga pankūkas, kas sanāk tikpat mīkstas un gardas. Turklāt tās lieliski sader ar svaigām vai saldētām ogām, padarot brokastis vēl aromātiskākas un baudāmākas!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
50m
Kalorijas (uz 100G)
217
Sastāvdaļas:
2 olas
300 g miltu
1 glāze piena
šķipsniņa sāls
1 ēdamkarote cukura
20 g rauga
eļļa cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!