Klasiskā tzatziki mērce

Ievas Māja
Ievas Māja
16. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Tzatziki mērce
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Tzatziki mērce
Ballīšu klasika: viegla un aromātiska mērce, kas piestāv gan picai, gan sāļajiem cepumiņiem, maizes šķēlei vai dārzeņiem!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
10m
  • Gurķi nomizo un sarīvē, liek uz papīra vai auduma dvieļa, stingri nospiež lieko sulu.
  • Ķiploka daiviņas saberž, zaļumus sīki sakapā.
  • Gurķi, ķiplokus un zaļumus iemaisa jogurtā, pēc garšas pievieno sāli, piparus, citrona sulu un olīveļļu.
  • Biezo mērci liek trauciņā, pārkaisa malto papriku.
  • Pasniedz ar sagrieztiem dārzeņiem, čipsiem, krekeriem, kā piedevu zupām, gaļas, zivju un dārzeņu ēdieniem.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+