Seši produkti (kas noteikti jau ir tavā pieliekamajā), minimāla piepūle un kolosālās vakariņas ir tavā galdā! Elementāri un tik gardi!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
200 g miežu grūbu
2 burkāni
1 sīpols
2 ķiploka daiviņa
400 g maltas cūkgaļas
400 g konservētu tomātu gabaliņos (1 kārba)
sāls, pipari
eļļa cepšanai
Vairākos ūdeņos noskalotas grūbas sālsūdenī izvāra mīkstas, apmēram 45 minūtes, nokāš. Lai grūbas izvārītos vēl ātrāk, tās der uz dažām stundām vai uz nakti pārliet ar aukstu ūdeni un izmērcēt.
Sagriež gabaliņos sīpolu un burkānu, ķiplokus sasmalcina, visu katliņā sakarsētā eļļā apcep.
Liek klāt malto gaļu, apmaisot cep, līdz tā ir kārtīgi apcepusies, pievieno konservētos tomātus, sāli un piparus, var pievienot pēc patikas kādu garšaugu maisījumu. Brīdi visu pasautē.
Liek klāt un iemaisa izvārītās grūbas, pārkaisa sīpollociņus vai citus zaļumus, ja ir.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!