• Vai kāds ir padomājis par bērniem – Judža ģimenes skandāla ēnas puse

    Bērni
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pirmais Sniegs (Facebook) / Evija Trifanova (LETA)
    Nedēļās sākumā sociālos tīklus pāršalca skaļa ziņa. Labi atpazīstamās latviešu rokgrupas «Dzelzs Vilks» bundzinieka Mārča Judža bijusī sieva un bērnu māte Rūta Judze portālā «Facebook» publiskoja ļoti detalizētu un skarbu aprakstu par savām attiecībām ar bijušo vīru.

    Pēc sievietes vārdiem slavenais bundzinieks viņu morāli pazemojis un atsevišķos gadījumos pat fiziski aizskaris. Pēc pašas vārdiem sieviete nolēmusi ģimenes ikdienu niansēti publiskot, jo vairs nav varējusi notiekošo izturēt, turklāt šobrīd bijušais vīrs ieguvis arī tiesības uz bērniem un, izmantojot atvases manipulācijā ar bijušo. Šis ieraksts izpelnījies milzīgu sabiedrības uzmanību.

    Komentētāju simti pauž savus viedokļus, bet pats mūziķis Mārcis Judzis apgalvo, ka bijusī visu ir safabricējusi.

    Situācija aizgājusi tik tālu, ka grupa no mūziķa norobežojusies. Raidījumam «360TV Ziņneši» izdevās sazināties ar grupas solistu Juri Kaukuli, lai saprastu, kādas sajūtas šobrīd valda kolektīvā.

    «Mēs atbalstām Mārci, bet, tā kā nav noskaidroti visi apstākļi, Mārcis nespēlē grupā. Mēs jūtam sabiedrības vienpusējo nostāju.»

    Pieredzējusī mediatore Inese Briķena stāsta, ka patiesību līdz galam nezina neviens, taču ir jāņem vērā, ka šādos strīdos un publiskā skandālā ir iejaukti bērni, kuriem bieži vien pat nepajautā, ko viņi vēlas, kā jūtas.

    «Neviens nezina patiesību. Mēs kā mediatori arī vienmēr sakām, ka tad, kad mēs zemē uzzīmējam sešinieku, tad es viņu redzu kā sešinieku, bet jūs viņu redzat kā devītnieku. Mums abiem ir taisnība, un mēs abi redzam to, ko redzam. Mēs nevaram vērtēt situāciju, nezinot būtiskus apstākļus, kādam ir jāiestājas bērna interesēs un tieši viņiem pajautāt, kā tev liekas, kas ir labāk.»

    Iepriekš tika ziņots, ka grupas «Dzelzs vilks» bundzinieks Mārcis Judzis ar savu sievu Rūtu jau gadu dzīvo šķirti un šobrīd noris pēdējie procesi tiesā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē