• FOTO: Judzis sestdien publiskā vietā saņēmis spļāvienus: Nekas, jūsu siekalas mani nomazgās!

    Sabiedrība
    Marta Kalniņa
    16. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Bundzinieks Mārcis Judzis
    Foto: F64
    Bundzinieks Mārcis Judzis
    Šī nedēļa mūziķa Mārča Judža dzīvi sagriezusi kājām gaisā, viņš ir gan kritizēts un atstumts, gan arī cieši atbalstīts no kolēģu puses. Taču viņa parādīšanās sabiedriskā vietā sestdien izvērtusies nepatīkami…

    «Sabiedriska vieta… Vairāki desmiti naidpilni skatieni… Viens pleciņš… Divi spļāvieni… Nekas, jūsu siekalas mani nomazgās!» sestdienas vakarā savu parādīšanos publiskā vietā pēc skandāla ar savu trīs bērnu māti Rūtu Judzi aprakstīja mūziķis Mārcis Judzis. Viņš bija devies uz tikšanos ar draugiem, jo drīz pēc tam Facebook parādījās smaidīga Judža, mūzikas producenta Igora Lingas un mūziķa uzticamā atbalstītāja uzņēmēja Valta Dalbiņa kopbilde, kas tapusi kādā kafejnīcā. To Dalbiņš bija parakstījis ar vārdiem: «Svinam dzīvi Ķekavā. Īsti, labi, mīloši cilvēki var&dar!»   
     


    Lai gan daudzi šajās dienās pauduši asu nosodījumu Judzim, arī atbalstītāju viņam netrūkst. Ne visi ir pārliecināti, ka sievas publiskotā versija par notiekošo Judža ģimenē ir patiesa. Vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki izteikuši savu atbalstu mūziķim emocionāli tik sarežģītā laikā, vēl citi nosodījuši grupu «Dzelzs vilks», kas pārāk ātri atteikusies no sava kolēģa, bet daudzi arī aicina netiesāt pirms laika nevienu no pusēm, jo tikai Mārcis un Rūta zina, kādēļ viņu attiecības nonākušas tik smagā gultnē.    

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē