• Mammas pieredze: Esmu laimīga, ka veicu krūšu palielināšanu

    Mans Mazais
    Ērika Bērziņa
    Ērika Bērziņa
    29. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Pieredzē par krūšu palielināšanas operāciju dalās trīs bērnu mamma Zane. Viņa atzīst, ka ir tiešām laimīga, ka to ir izdarījusi, jo jūtas par sevi pārliecinātāka un sievišķīgāka.

    Sapnis par skaistām krūtīm

    Reiz iepazinos ar kādu meiteni, kura bija smalka auguma ar ļoti skaistām krūtīm. Viņa pastāstīja, ka pie dakteres Evijas Rodkes veikusi krūšu palielināšanas operāciju. Viņas krūtis izskatījās ļoti dabiskas, lai gan biju domājusi, ka mākslīgās krūtis ir kā tādi baloni. Sapratu, ka arī es beidzot gribu piepildīt savu sapni.

    Visiem vīriešiem jau tomēr patīk sievietes ar lielām krūtīm, lai kā viņi to mēģinātu noslēpt.

    Pēc vidusskolas strauji novājēju un arī manas krūtis kļuva ļoti mazas, pat A izmēra krūšturis man bija par lielu, biju kā dēlis. Vīrs teica, ka mīl mani tādu, kāda es esmu, bet, ja es ļoti vēlos veikt krūšu palielināšanas operāciju, viņš piekrīt.

    Cik lielas ir pietiekami lielas?

    Biju uz konsultāciju pie dakteres Rodkes un vaicāju, vai pēc krūšu implantu ievietošanas nevar būt problēmas ar zīdīšanu. Jau divus gadus ar vīru gribējām tikt pie bērniņa, bet mazulis tā arī nepieteicās. Daktere skaidroja, ka problēmām ar zīdīšanu nevajadzētu būt, jo implanti atrodas zem muskuļa un griezums ir zem krūts, netiek bojāti krūts gali un piena dziedzeri.

    Ir dažāda veida implanti, es izvēlējos anatomiski veidotus (speciāli piemērotus implantus gan labajai, gan kreisajai krūtij). Ārste izvērtēja manu ķermeņa uzbūvi, kādi ir pleci, krūškurvis, un es pielaikoju dažāda izmēra implantus. Daktere ieteica, nedaudz lielāku izmēru nekā biju izvēlējusies, skaidrojot, ka pēc laika var šķist, ka krūtis tomēr ir par mazu. Galu galā izvēlējos 350 ml lielus (jeb C izmēra) implantus. Katram implantam bija sertifikāts un mūža garantija.

    Ir vērts ieklausīties ārsta viedoklī un ieteikumos!

    Laiks pēc operācijas

    Operācija tika veikta vispārējā narkozē un ilga apmēram stundu, tajā pašā dienā jau varēju doties uz mājām. Pēc operācijas ap krūtīm biju elastīgās saites apsējs, pāris dienas pēc operācijas jau vajadzēja krūtis sākt vingrināt, spaidīt, lai krūts āda un muskuļi pastieptos. Ja krūšu palielināšanas operāciju veic pirms bērniņa piedzimšanas, tad krūtis vēl nav izstiepušās un var šķist, ka implantam pietrūkst vietas, arī atlabšanas process pēc operācijas ir ilgāks un sāpīgāks. Pirmās dienas spēju vien gulēt gultā, jo bija ļoti lielas sāpes. Pirmajā mēnesī nedrīkstēja cilāt smagumus, celt rokas uz augšu, līmēju speciālus plāksterus, kas palīdzēja sadzīt rētām. Tagad krūts rētu pilnībā nosedz un to nevar redzēt, jo tā atrodas zem krūts.

    Saņemu daudz komplimentu

    Es biju ļoti priecīga par rezultātu, jutos ļoti sievišķīga, tas ļoti ietekmēja arī intīmās dzīves kvalitāti, arī mans vīrs bija ļoti priecīgs par rezultātu. Trīs mēnešus pēc krūšu palielināšanas operācijas es jau paliku stāvoklī, jo bija uzlabojusies mūsu seksuālā dzīve – jutos par sevi pārliecinātāka un sievišķīgāka. Sākumā saviem vecākiem nestāstīju, ka esmu veikusi krūšu palielināšanas operāciju, es neuzdrošinājos, tagad man tas šķiet smieklīgi, bet tad es nespēju par to atklāti runāt.

    Pēc operācijas saņēmu daudz komplimentu gan no kursabiedriem, gan darba kolēģiem. To, ka sievietei ir lielas un skaistas krūtis, visi uzreiz pamana. Mainās visas ķermeņa proporcijas.

    Biju priecīga, ka man vairs nav jāvalkā krūšturis ar polsteriem vai stīpiņām, ka varu uzvilkt seksīgu peldkostīmu.

    Pēc pirmās meitas piedzimšanas sākumā man bija problēmas ar zīdīšanu, jo krūtis bija ļoti pilnas ar pienu, apaļas un lielas, tādēļ meitiņai bija grūti satvert krūtsgalu. Pirmos mēnešus krūtsgali bija saplaisājuši un zīdot izmantoju krūšu uzgaļus. Pēc tam krūts āda jau bija izstaipījusies un krūtis izskatījās pavisam dabiskas. Ar otro meitu zīdīšana jau bija vieglāka, lai gan sākumā arī plaisāja krūtsgali. Šobrīd joprojām jaunāko meitu baroju ar krūti, tādēļ vēl nevaru spriest, vai krūšu forma ir mainījusies.

    Iespējams, kad būšu beigusi zīdīt, būs nepieciešams veikt nelielu krūšu korekciju.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē