• Daugavpils mērs Elksniņš mielojas skolas ēdnīcā 4000 eiro vērtā ancukā

    Daugavpils
    Estere Jansone
    7. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Santa.lv kolāža
    Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš pats personīgi devās uz pilsētas skolām, kur kopā ar jauniešiem pārbaudīja jauno ēdināšanas sistēmu. Acīgi pilsētas mēra sekotāji ievērojuši, ka Elksniņš apmeklējis skolas ekskluzīvā apģērbā.

    Otrdien Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš devās svarīgā vizītē – viņš apmeklēja skolas un pārbaudīja, kā strādā nesen ieviestā ēdināšanas sistēma. Savā sociālā tīkla «Instagram» profilā Elksniņš raksta, ka Daugavpils ir pagaidām pirmā un vienīgā pilsēta Latvijā, kur obligātā kārtā saviem skolēniem jāpiedāvā divu dažādu maltīšu opcijas. Viņš novērojis, ka jaunā iniciatīva darbojas nevainojami – pieaudzis to bērnu skaits, kas izvēlas ieturēt pusdienas un samazinājušies pārtikas atkritumi. Tāpat Elksniņš slavē skolu administrācijas un ēdināšanas uzņēmumus, kas īsā laika posmā spēja veikt krasas pārmaiņas skolas kafejnīcās. Ierakstu Daugavpils mērs noslēdz ar piebildi, ka pilsēta turpina līdzfinansēt visu bērnu pusdienas 1.55 eiro apmērā, bet mazāko klašu skolēniem un bērniem no ģimenēm, kurām nepieciešams sociālais atbalsts, pusdienas apmaksā pilnībā.

    Ierakstā Elksniņš publicējis trīs bildes, kur redzams kopā ar skolēniem ieturam pusdienas. Tomēr sociālā tīkla «X» lietotāji ievērojuši, ka Elksniņš skolu vizītē mugurā vilcis 4150 eiro vērtu zīmola «Zegna» uzvalkā. Ļaudis sociālajā tīklā sākuši diskusiju – ja mēra kungs var ierasties pie bērniem tik šikā tērpā, vai pilsēta nevar atļauties finansēt visu jauniešu pusdienas? 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē