• Uzsākta WRC «Tet Rally Latvia» ieejas biļešu tirdzniecība

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    23. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Red Bull Content Pool
    Šodien plkst. 10.23 visās Biļešu Paradīze tirdzniecības vietās un interneta vietnē tiks uzsākta FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) Latvijas posma «Tet Rally Latvia» ieejas biļešu tirdzniecība. Vēsturiski Latvijā pirmais notiekošais WRC posms «Tet Rally Latvi»a 2024. gadā norisināsies 18.-21. jūlijā, un sacensību ātrumposmi paredzēti Rīgā, Tukuma novadā, Talsos un Talsu novadā, Kuldīgas novadā, Dienvidkurzemes novadā un rallija pilsētā Liepājā. Latvija nākamgad kļūs par 37. rīkotājvalsti, kas uzņēmusi kādu no WRC posmiem.

    «Rallijam ceļojot no Rīgas, caur Kurzemi, līdz pat jūras un vēju pilsētai – Liepājai – 2024. gadā vasarā mūs sagaida vienas no vērienīgākajām sporta sacensībām, kādas jebkad sarīkotas Latvijā un, pateicoties četrām norises dienām, tie būs ilgstošākie un plašākie autosporta svētki, kādi jebkad notikuši mūsu valstī! Lai šīs sacensības padarītu pieejamas iespējami lielākam apmeklētāju lokam, ieejas biļešu tirdzniecības pirmo – iepriekšpārdošanas periodu – esam noteikuši iespējami garu – piedāvājot FIA pasaules rallija čempionāta Latvijas posmu apmeklēt par iespējami zemāko cenu. Aicinām skatītājus izmantot iespēju biļetes iegādāties laicīgi – tirdzniecības sākuma periodā, jo tas ne tikai nodrošinās iespēju skatītājiem par izdevīgu cenu iegādāties biļetes, lai vērotu pasaules rallija ātrākās ekipāžas Latvijas ātrumposmos, bet arī mums kā organizatoriem – labāk saprast un sagatavoties līdzjutēju uzņemšanai šajā ģeogrāfiski plašajā un vērienīgajā pasākumā!» aicina «Tet Rally Latvia» rīkotāja «RA Events» direktors Raimonds Strokšs.

    Precīzas ātrumposmu kartes tiks publicētas pāris nedēļas pirms Tet Rally Latvia norises, bet šobrīd ir plānots, ka ceturtdien, 18. jūlijā, rallija pirmais ātrumposms plānots galvaspilsētas Rīgas Biķernieku trasē. Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, Talsos un Talsu novadā, bet sestdien, 20. jūlijā, rallija ekipāžas turpinās ceļu Kuldīgas novadā, Dienvidkurzemes novadā un rallija pilsētā – Liepājā. Tet Rally Latvija noslēdzošie ātrumposmi, kā arī izšķirošais Power Stage, paredzēts svētdien, 21. jūlijā, Dienvidkurzemes novadā. Rallija atklāšanas ceremonija plānota ceturtdienas vakarā Rīgā, bet ātrāko ekipāžu sumināšana apbalvošanas ceremonijā – svētdien Liepājā.

    «Tet Rally Latvia» apmeklētājiem paredzētas divu veidu ieejas biļetes – visiem rallija ātrumposmiem / visas norises dienas – no ceturtdienas līdz svētdienai, un visiem vienā sacensību dienā paredzētajiem ātrumposmiem.

    Ieejas biļetes par īpašu cenu pieejamas junioriem un Latvijas pensionāriem. Tāpat samazināta cena paredzēta personām ar invaliditāti un viņu pavadošajām personām (pavadoņiem) – personām, kuras pārvietojas ratiņkrēslā, drošības apsvērumu dēļ ierašanās sacensību norises vietās paredzēta tikai kopā ar pavadoni. Bezmaksas ieeja tiek nodrošināta bērniem līdz 10 gadu vecumam (ieskaitot).

    «Tet Rally Latvia» ieejas biļetes pieejamas Biļešu Paradīze interneta vietnē www.bilesuparadize.lv.

    «Tet Rally Latvia» ieejas biļetes klātienē par īpašu cenu iespējams iegādāties arī atsevišķās vietās rallija norises pilsētās – Tukuma Pilsētas kultūras namā (Tukums, Lielā iela 1), Talsu Novada tūrisma informācijas centrā (Talsi, Lielā iela 19/21), Kuldīgas Kultūras centrā (Kuldīga, Piltenes iela 32), Liepājas Olimpiskajā centrā (Liepāja, Brīvības iela 39), Liepājas Teātrī (Liepāja, Teātra iela 4), koncertzālē Lielais Dzintars (Liepāja, Radio iela 8) un tirdzniecības nama Kurzeme informācijas centrā (Liepāja, Lielā iela 13).

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē