• Svētku laikā būs izmaiņas reģionālo autobusu maršrutu kustību sarakstos

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    21. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Foto: Shutterstock
    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Ziemassvētkos un Jaunā gada brīvdienās būs izmaiņas vairāk nekā 500 reģionālo autobusu maršrutu kustību sarakstos visā Latvijā, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā.

    No 2022.gada 24.decembra līdz 2023.gada 1.janvārim gan tiks atklāti jauni reisi, gan daļa no tiem tiks slēgti, bet oficiālajās svētku dienās, 24. – 26.decembrī, kā arī 31.decembrī un 1.janvārī, tie kursēs pēc brīvdienu grafika.

    Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt aktuālo autobusu kustības sarakstu mājaslapā «atd.lv» sadaļā «Kustības saraksti» vai portālā «1188.lv».

    Izmaiņas gaidāmas maršrutos, kuros sabiedriskā transporta pakalpojumus nodrošina 15 pārvadātāji, tostarp AS «Nordeka», SIA «Norma-A», AS «CATA», SIA «VTU Valmiera», AS «Liepājas autobusu parks», AS «Talsu autotransports», SIA «Latvijas Sabiedriskais Autobuss», SIA «Tukuma auto», PSIA «Ventspils reiss», SIA «Daugavpils autobusu parks», SIA «Dautrans», AS «Rēzeknes autobusu parks», SIA «Ludzas autotransporta uzņēmums», SIA «Gulbenes autobuss», SIA «Ceļavējš».

    Vienlaikus, ņemot vērā mainīgo laikapstākļus, direkcija iesaka plānot braucienus ar laika rezervi, kā arī sekot līdzi aktuālajai informācijai par atceltajiem reisiem «atd.lv/lv/atceltiereisi».

    Papildus direkcijā atgādina, ka arī reģionālo autobusu pasažieriem, kuru sēdvietas aprīkotas ar drošības jostām, braukšanas laikā jābūt piesprādzētiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē