• Šokējoši kadri. Maskavas naktsklubā okupanti svin Navaļnija nāvi

    Krievijas agresija
    Estere Jansone
    19. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Twitter/Nexta
    Baiss balagāns noticis kādā Maskavas klubā, kur aptuveni 300 ļaudis pulcējušies kādas grupas koncertā. Viņi līksmojuši par Navaļnija nāvi un Avdijikas okupēšanu.

    Kādā Maskavas klubā 17. februārī noticis patiesi derdzīgs hārdkora grupas koncerts. Sapulcējušies ap 300 cilvēkiem, kas svinējuši opozicionāra Alekseja Navaļnija nāvi cietumā un Ukrainas pilsētas Avdijikas okupēšanu. Skanēja grupas «hits», kura piedziedājums tulkojams kā «noplīsa trombs». Pūlis skaļi auroja līdzi šo frāzi. Kā zināms, tieši tas Krievijas varas medijos tiek minēts kā oficiālais Navaļnija nāves iemesls. Interesanti, ka grupa sevi pozicionē kā pareizticīgo vērtību sludinātājus.  Klātesošie esot izklieguši arī frāzes – «Kijiva ir krievu pilsēta», «Avdijika ir mūsu» un «es esmu krievs». 

    Tikmēr Krievijā pasākumos opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija piemiņai piektdien un sestdien aizturēti vairāk nekā 400 cilvēki. Aizturēšanas veiktas 36 pilsētās, bet vislielākais skaits cilvēku aizturēts Sanktpēterburgā – vairāk nekā 200 cilvēki. Maskavā aizturēti aptuveni 50 cilvēki, ziņoja «OVD-Info».

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē