• Putins sola spēcīgu atbildi uz visiem Ukrainas uzbrukumiem: Lai par to nav šaubu

    Karš
    Ziņu aģentūra LETA
    10. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Krievijas prezidents Vladimirs Putins pirmdien paziņojis, ka Krievijas atbilde uz jebkādiem turpmākiem Ukrainas uzbrukumiem būs smaga.

    Putins ar šādu paziņojumu nācis klajā pēc tam, kad Krievija pirmdien ar raķetēm apšaudīja Kijivu un citas Ukrainas pilsētas, trāpot civilajiem mērķiem un nogalinot nevainīgus cilvēkus.

    Eiropas Savienības (ES) paziņojusi, ka Krievijas īstenotie raķešu uzbrukumi civiliedzīvotājiem Ukrainā ir līdzvērtīgi kara noziegumiem.

    Šie uzbrukumi ir Krievijas atbilde sestdien notikušajam sprādzienam uz tilta, kas savieno Krievijas 2014.gadā anektēto Krimu ar Krieviju. Maskava šajā sprādzienā vaino Kijivu.

    «Nebija iespējams atstāt (Ukrainas uzbrukumus) bez atbildes. Ja teroraktu mēģinājumi turpināsies, atbildes reakcija no Krievijas būs smaga un atbilstoša apdraudējuma līmenim,» televīzijā pārraidītā drošības padomes sēdē paziņoja Putins.

    «Lai par to nav šaubu,» viņš piebilda.

    Atbildot uz Krimas tilta spridzināšanu, Krievija deva «masveida triecienu ar augstas precizitātes, tālas darbības rādiusa ieročiem (..) enerģētikas, militārās vadības un komunikācijas objektiem Ukrainā», paziņoja Putins.

    Viņš arī apsūdzēja Ukrainu trīs uzbrukumos Kurskas atomelektrostacijai, kas atrodas aptuveni 85 kilometrus no Ukrainas robežas, un mēģinājumā uzbrukt gāzesvadam «TurkStream», kas pa Melno jūru savieno Krieviju ar Turciju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē