• Katram ir iespēja balsot par savu favorītu «Latvijas Gada auto 2024» konkursā

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    21. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sākas konkursa «Latvijas Gada auto 2024» tautas balsojums, kurā ikviens var balsot par sev tīkamāko šogad konkursā pieteikto automobili. Balsojums notiek gan internetā gadaauto.iauto.lv, gan tirdzniecības centrā «Mols».

    Vien pirms pāris nedēļām žūrija Lielajā testa braucienā vērtēja visus konkursa «Latvijas Gada auto 2024» dalībniekus, lai noteiktu, kurus jaunākos auto modeļus virzīt fināla septītniekam un kādas šogad būs apbalvojamās papildus nominācijās. Varētu teikt, ka stabilākā papildus nominācija ir «Latvijas Gada auto tautas simpātija», kurā uzvarētāju nosaka nevis žūrija, bet sabiedrības balsojums. Pērn laureāts šajā nominācijā bija «Audi RS3 Limousine».

    Šogad konkursā pieteiks 21 automobilis, kas arī cīnās par tautas simpātijām: «Škoda Enyaq Coupe iV», «Citroën C4 X», «Nissan X-Trail», «Porsche Cayenne», «Peugeot 408», «Peugeot 508» un «Peugeot 2008», «KGM Musso» un «KGM Torres», «Renault Austral», «Renault Clio», «Dacia Duster Extreme» un «Dacia Jogger Extreme», «Hyundai Ioniq 6», «Hyundai Kona Electric» un «Hyundai Kona Hybrid», «Audi SQ8 Sportback e-tron», «Volkswagen ID.3» un «Volkswagen Touareg», kā arī ķīniešu «BAIC Beijing X55» un «JAC T8 Pro».

    Balsot iespējams kā internetā, tā arī tirdzniecības centrā «Mols», kur arī apskatāma fotogrāfa Raimonda Volonta lielformāta fotoizstāde. «Balsošanas vietu mainīt nedrīkst! Kā katru gadu – arī šogad gaidīsim ikvienu interesentu t/c «Mols» ātrija zonā uz «Latvijas Gada Auto 2024» pretendentu foto izstādi – balsošanu. Ikvienam t/c «Mols» pircējam, neatkarīgi no pirkuma summas, būs iespēja saņemt žetonu un nobalsot par savu jauno auto favorītu, lai kopīgi lemtu par Latvijas Gada auto Tautas simpātiju. Izstāde t/c «Mols» ir apskatāma no 13.novembra līdz 3.decembrim. Tiekamies!» aicina tirdzniecības centra «Mols» vadītāja Una Tukiša.

    Savukārt internetā iespējams nobalsot, apmeklējot vietni https://gadaauto.iauto.lv/. Par to vairāk stāsta konkursa rīkotājs Māris Ozoliņš: «Šogad konkursam «Latvijas Gada auto» aprit 25 gadi. Es priecājos, ka tā ir tradīcijas, kas ir noturējušās gadu gadiem, viena no tām ir balsojums par «Tautas simpātiju». Interneta balsojumā starp balsotājiem tiks izlozēts viens no titula pretendentiem – automobilis «Renault Austral» uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni. Ar nepacietību gaidu balsojuma rezultātus, jo tie parasti ļoti atšķiras no žūrijas viedokļa.»

    Balsot internetā iespējams līdz šī gada 5. decembrim. Titula «Latvijas Gada auto 2024» uzvarētājs un laureāti papildus nominācijās tiks paziņoti svinīgā apbalvošanas ceremonijā 7. decembra TV un interneta tiešraidē plkst.19.00.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē