• Apsūdz jaunieti par nepilngadīgas meitenes izvarošanu izlaiduma ballītē

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    11. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Prokuratūra nodevusi Zemgales rajona tiesai Bauskā krimināllietu pret jaunieti par nepilngadīgas meitenes izvarošanu izlaiduma ballītē.

    Jaunietis apsūdzēts par savas paziņas – nepilngadīgas meitenes – izvarošanu un seksuālu vardarbību pret viņu, aģentūru LETA informēja prokuratūra.

    No apsūdzības izriet, ka 2020. gada kādā jūnija naktī apsūdzētais pēc kopīgas alkoholisko dzērienu lietošanas ar cietušo un citām viņa paziņām izlaiduma ballītes svinību laikā nolēma apmierināt savu dzimumtieksmi ar minēto meiteni.

    Apsūdzētais, apzinoties, ka meitene ir nepilngadīga, un izmantojot cietušās bezpalīdzības stāvokli viņas stiprā alkohola reibuma dēļ, apmierināja savu dzimumtieksmi un veica dzimumaktu ar viņu.

    Nākamās dienas rītā, neskatoties uz to, ka cietusī pretojās apsūdzētā vīrieša darbībām, viņš ar meiteni veica seksuāla rakstura darbības, apmierinot savu dzimumtieksmi pretdabiskā veidā.

    Apsūdzētā prettiesisko darbību rezultātā cietušajai tika nodarītas fiziskas sāpes un radītas psihiskas ciešanas, kā arī apdraudēta viņas dzimumneaizskaramība.

    Par šādu noziegumu likumā paredzētā sankcija paredz sodu – mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē