• Skaistāko pavasara aromātu TOP5!

    Skaistumkopšana
    Dace Kaņepe
    Dace Kaņepe
    7. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto - Shutterstock
    Foto - Shutterstock
    Mēs devāmies tūrē pa parfimērijas veikaliem un izvēlējāmies sieviešu aromātus, kuri vislabāk raksturo prieku par pavasara tuvošanos. Tajos atradīsi ne tikai atsvaidzinošu hiacinšu cerības, bet arī dūmakainas notis dzestriem, taču ne mazāk romantiskiem vakariem.

    Shiseido Ginza aromāti cildina sievietes iekšējo jūtīgumu un spēku, taču ikoniskā aromāta jaunākā versija Ginza Night pievēršas tumšākām un noslēpumainākām sievietes personības dzīlēm. Magnētiskais koksnes un ziedu aromāts ir slavinājums Japānas nakts dzīvei, tāpēc to izvēlēsies sievietes ar spēcīgu personību un mazliet neparastu skatījumu uz lietām. 50 ml 109 eiro. Douglas, Stockmann u.c.

    Kad visi ceļi sirdī ved uz Romu, tad labi, ja pa rokai ir aromāts, kas iemieso šīs pilsētas zaļo dārzu aromātu. Valentino jaunais veikums – Born in Roma Donna Green Stravaganza ir ziedu – dzintara – vaniļas aromāts vitālai un brīvību alkstošai sievietei, kura mīl Itāliju un ar prieku ļaujas dzīves svinēšanai. 50 ml maksā 126 eiro. Douglas, Stockmann u.c.

    Nišas parfimērijas grands Contes de Parfums šim pavasarim radījis aromātu Hydra – veltījumu ceļojumam pa Grieķijas salu Hidru. Tā virsnotīs skan saldi reibinošā jasmīnu ziedēšana, dārzā uzplaukušās hiacintes un saldā arbūzu sula, kas papildināta ar piparmētras lapiņām, taču pamata niansēs atklājas sāļas jūras putas un aicinošs baltais muskuss. Brīdinām – izraisa atkarību! 100 ml maksā 220 eiro, veikalos Neroli.

    Givenchy jaunās Irresistible variācijas Very Floral Eau De Parfum centrā ir divu neatvairāmu rožu duets, ko papildina saulainas īrisa, ilangilanga un jasmīna notis. Atklājoties uz ādas, tas pārsteidz ar savu pārdrošību – jaušams neparasts kontrasts starp franču upeņu šķautnēm un kokosriekstu ūdens svaigumu. Visbeidzot kašmira un ciedra notis to pārvērš dūmakainā muskusa aromātā, kuru, vienreiz sajūtot, ir neiespējami aizmirst.  50 ml maksā 102 eiro. Neroli, Douglas, Stockmann u.c.

    Lai gan līdz rožu ziedēšanai vēl jāpagaida, jauno Lancome aromātu La Vie Est Belle Rose Extraordinaire var dēvēt par odu pavasarim – tik eleganti tajā skan trīs veidu rožu, īrisa un muskusa kompozīcija. Ļoti sievišķīgais, maigais un svaigais rožu aromāts ietērpts izsmalcinātā pudelītē, ko vienmēr gribēsies paņemt līdzi. 50 ml maksā 116 eiro. Douglas, Stockmann u.c.

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē