• Drosmes krāsa – sarkanā! Stilīgi un vienkārši veidi, kā to ieviest savā garderobē

    Agija Vismane
    1. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sarkanā krāsa – tā ir enerģija, spēks un kaisle! Un īpaši svarīga tā mums ir tagad, pēc garās ziemas, jo sarkanais sasilda un uzlabo noskaņojumu. Daudzas varbūt teiks – šī krāsa man nepiestāv, tā ir pārāk spilgta. Bet nav jau katrā ziņā jāģērbjas sarkanā no galvas līdz kājām – sarkani var būt tikai daži akcentiņi.

    Kā sarkano iekļaut savā tēlā?

    Klasikas cienītājām. Izvēle atkarīga no tā, cik lielu spilgtās krāsas laukumu savā komplektā esi gatava iekļaut. Lieliski izskatās sarkans mētelis vai bikses, vai džemperis. Bet, ja tev patīk, ka apģērbā dominē šim gadalaikam tik raksturīgie tumšie un neitrālie toņi, pietiks arī ar vienu vai diviem sarkaniem aksesuāriem, lai eleganti un izsmalcināti akcentētu savu tēlu. Tā var būt šalle, cepure, soma vai apavi. Ja esi gatava neparastākiem risinājumiem – sarkanas zeķbikses. Sarkanais akcents būs kā rozīnīte pat visaskētiskākajam ikdienas komplektam. Nekļūdīgas kombinācijas ir: pelēks + sarkans vai zils + sarkans.

    Drosmīgajām. Efektīgi izskatīsies krāsu bloki, kombinējot divas vai pat vairākas košas krāsas. Tā šobrīd ir ļoti aktuāla modes tendence. Paeksperimentē ar šādiem salikumiem – rozā + sarkans, dzeltens + sarkans, violets + sarkans!

    1.Sarkana šalle un kedas

    2. Sarkans mētelis

    3. Sarkans džemperis un zeķītes

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē