• Biznesa trenere Baiba Zūzena mainījusies līdz nepazīšanai: Pamanīju, ka esmu zaudējusi prieku

    Stils
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    5. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Daudzus gadus lietišķs apģērbs un īsi tumši mati bija viņas vizītkarte. Kopš Baiba vairs nav mediju grupas All Media Baltic vadītāja, viņa kardināli mainījusi vizuālo tēlu un dzīvi.

    Pagājušā gada vasarā Baiba Zūzena paziņoja, ka pēc 10 gadu ilga darba aiziet no mediju grupas All Media Baltic vadītājas Latvijā amata. Baiba skaidroja, ka pašizaugsme un ģimene būs viņas nākamā dzīves perioda prioritāte. Ilgu laiku par viņu nekas netika dzirdēts, publiskus pasākumus apmeklēja reti, bet pagājušajā nedēļā pārsteidza, Facebook publicējot fotogrāfiju, kurā tikai retais uzreiz atpazina Zūzenu.

    Tagad viņai ir platīnblondi mati. Par savu jauno frizūru Baiba saņēma daudz virtuālu komplimentu no draugiem un paziņām. Pati viņa ir noslēpumaina un komentēt to, kas pamudināja uz pārmaiņām, nesteidzas.

    Žurnāla SANTA augusta numurā Baiba skaidro, kāpēc izlēma pamest darbu All Media Baltic.

    «Iekšējās izjūtas par to, ka darba dzīvē vajadzētu kaut ko mainīt, ziņo pirmās, taču tās parasti cenšamies noslāpēt. Tā notika arī ar mani: strādājot mediju grupā, pēdējo triju gadu laikā pamanīju, ka esmu zaudējusi prieku,» atzina viņa.

    «Ir fundamentāli svarīgi uzticēties sev, jo neviens cits nevar pateikt, ko man patiešām vajag. Bet, ja darbā ilgstoši jūtos slikti, manī rūgst neapmierinātība, kas ietekmē attiecības ar bērniem, vīru, apkārtējo pasauli,» pauda viņa.

    Pēc aiziešanas no darba Baiba mēģina ieklausīties sevī un saprast, ko patiešām vēlas, kas viņai patīk, kas ne. Viņa to nodēvēja par «transformācijas procesu».

    Baiba ir arī biznesa trenere un minēta centra cilvēka izaugsmei Torņkalns pasniedzēju vidū.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē