• Aktrise Sigita Pļaviņa pēc kāzām pārdod savu dzīvokli

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    Marta Kalniņa
    28. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Aktrise un dziedātāja šajā pavasarī pamatīgi mainīja savu dzīvi – izgāja pie vīra un nesen informēja draugus sociālajos tīklos, ka nolēmusi šķirties no sava mājīgā dzīvokļa Liepājā.

    «Ir skaisti kaut ko dzīvē mainīt… Tiek pārdots mājīgs, silts, saulains, izremontēts dzīvoklis, kas atrodas pirmajā līnijā no jūras – 300 metri. Līdz piejūras parkam – 50 metri. Blakus ir piejūras parka bērnu laukums, veloceliņš, tenisa korti, tirgus, pilsētas dome.

    Ir iespēja vasaru pavadīt pie jūras, nopērkot vai noīrējot šo mājīgumu,» nesen pavēstīja aktrise Sigita Pļaviņa. Viņas apartamenti ir patiesi omulīgi – 51 kvadrātmetru plašs dzīvoklis ar augstiem, noapaļotiem griestiem, koka grīdas un kamīna krāsniņa. Virtuves zonā ierīkota apsildāmā grīda, kas īpaši noder vēsajās pavasara dienās, kad apkures vairs nav. Arī iebūvētā virtuves iekārta tiks jaunajam īpašniekam. Īpaša ekstra – logs vannasistabā. 

    Vaicāta, kādēļ pieņēmusi lēmumu šķirties no sava skaistā dzīvokļa, Sigita PDz atbildēja – piedāvājums vēl aizvien ir spēkā, taču iemeslus viņa nevēlas izpaust. Iespējams, Sigitas lēmums saistīts ar pārmaiņām privātajā dzīvē. Aktrise, kuru daudzus gadus pazinām kā Sigitu Jevgļevsku, šogad dažas dienas pirms savas 50. jubilejas pirmo reizi izgāja pie vīra un kļuva par Sigitu Pļaviņu. Viņu attiecības attīstījās strauji, jo abi iepazinās tikai pagājušajā septembrī.

    «Sākotnēji gribējām precēties šovasar, bet tad kaut kā… Man gribējās visu sakārtot līdz saviem 50, tā simboliski. Nomainīju uzvārdu, savu pat neatstājot ar svītriņu. Ja kopā ir labi, vajag precēties,» žurnālam Pērle aprīlī sacīja Sigita.

    Iespējams, māksliniece savu nākotni saistīta ar citu pilsētu. Sarunā ar PDz viņa atzina, ka ar nepacietību gaida iespēju atsākt koncertēt, un jūnijā Kuldīgas muzejā tikšot atklāta viņas veidotās keramikas izstāde. Kuldīgā februāra beigās viņa arī mija gredzenus ar Anduli un toreiz sacīja, ka šī pilsēta viņai ir nozīmīga. Kad Sigita draugiem paziņoja, ka grasās pārdot vai izīrēt savu dzīvokli, daudzi dalījās skaistās atmiņās par ciemošanos viņas Liepājas miera saliņā.

    «Mājoklītis ar brīnišķīgu auru un atmiņām un gardajām pankūkām pie tevis,» atzina operdziedātāja Elīna Šimkus.

    «Jaunā ligzdiņa top mājīga un silta, tā es domāju,» piebilda kāda Sigitas paziņa. «Pareizi domā!» viņai atbildēja aktrise un tiem, kas interesējās, kur būs Sigitas jaunās mājas, aicināja mazliet pagaidīt – drīz tas tapšot zināms.         

                                                   

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē