• Žaņa Peinera sieva: Viņš astoņus gadus nebija pateicis, ka mani mīl

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    «Kad viņas satiekas» studijā dāmas šoreiz uz sarunu aicinājušas iedvesmojošu un atraktīvu pāri – Alīnu un Žani Peinerus. Pagājušajā vasarā pāris svinēja greznas un skaistas kāzas. Atminoties vienu no laimīgākajiem dzīves notikumiem, viņi dalīsies savās sajūtās, kas mainījās pāra attiecības pēc šī notikuma. Kā izrādās, kāzas bija pirmā reize, kad Žanis sievai veltīja trīs maģiskos vārdus – Es Tevi mīlu!

    Basketbolists Žanis Peiners un viņa sieva Alīna pēdējo gadu laikā ir baudījuši laisku dzīvi ceļojot apkārt pasaulei, parādot savu luksusa dzīvesveidu. Viens no skaistākajiem notikumiem dzīvē ir kāzas, kas atraktīvajam pārim arī bija nemazāk ekskluzīvas un greznas, pulcējot daudzas zināmas personības.

    Pāris atklāja dažus interesantus notikumus no kāzām, piemēram, draugi viņiem bija uzdāvinājuši jaunus iPhone, taču Žanis nav šī telefona modeļa fans, tāpēc telefoni uzreiz tika pārdoti. Taču dāmas izbrīnīja fakts, ka līdz pat bildināšanai Žanis nebija Alīnai atzinies mīlestībā.

    «Žanis līdz pat bildināšanas brīdim neteica, ka mani mīl. Sanāk, kādus astoņus gadus!»

    Kā izrādās, sportista ģimenē nav pieņemts atklāt savas jūtas un būt emocionālam.

    «Man ģimenē nekad tā nebija teikuši un es laikam tā biju audzināts, un es visu laiku domāju, ka to es pateikšu, kad bildināšu vai kāzās!»

    Žanis bija izdomājis, ka bildinās savu sievu Taizemē, kurā bija pikniks un zirgu izjāde, bet kā izrādās Alīna pēc tam teikusi, ka šī ideja bija visai banāla.

    Žanis un Alīna apprecējās 2022. gadā, Rēzeknes pusē un viesu vidū bija Latvijā zināmi sportisti, mūziķi un digitālā satura veidotāji.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē