• Seriālu varoņi, kuriem neveicas mīlestībā

    Seriāls
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Iemīļoto televīzijas seriālu varoņu mīlas dzīve neapšaubāmi ir notikumiem bagāta – viņi iemīlas, precas, viņiem dzimst bērni, viņi arī šķiras, taču dažiem personāžiem seriālu veidotāji sarūpējuši tādus pārbaudījumus, kādus reālajā dzīvē būtu grūti iedomāties.

    Piemēram, seriāla «Svešais starp savējiem» («Homeland») galvenā varone, Centrālas Izlūkošanas pārvaldes (CIP) darbiniece Kerija Matisone aktrises Klēras Deinsas izpildījumā iemīlas bijušajā Amerikas Savienoto Valstu jūras kājniekā, kuram ir noziedzīgi nodomi.

    Savukārt «Grejas anatomijas» («Grey’s anatomy») galvenās varones Mereditas Grejas mīlas līkločiem ir veltīta liela daļa sēriju. Īpaši smeldzīga ir otrās sezonas piektā epizode. Elenas Pompeo spēlētā varone noliek Dereku Šepardu izvēles priekšā un aicina izlemt: viņa vai likumīgā sieva Edisona. Un Dereks neizvēlas Mereditu. Vismaz sākumā.

    Arī «Staigājošo miroņu» («Walking Dead») postapokaliptiskajā pasaulē ir vieta mīlestībai un, protams, sirdssāpēm. Piemēram, kad dzemdībās iet bojā galvenā varoņa Rika Graimsa mīļotā Lorija.

    Kanāli FX un «FX Life» sveic Visu mīlētāju dienā un piedāvā atcerēties tos seriālu varoņus, kuriem īsti nav veicies ar otrās pusītes atrašanu!

    Kerija Matisone: gultā ar ienaidnieku

    Seriāla «Svešais starp savējiem» varoņi – Kerija Matisone un Nikolass Broudijs – ir viens no visu laiku neparastākajiem seriālu pāriem. Proti, viņu pirmā tikšanās notiek nopratināšanas telpā, kad Broudijs pēc astoņiem gadiem teroristu gūstā atgriežas dzimtenē un CIP darbiniecei Kerijai ir jānoskaidro, kas pa šiem gadiem ir noticis.

    Lai gan Broudiju uzņem kā īstu amerikāņu varoni, Kerija Broudijam netic un pat nelegāli uzstāda videonovērošanas kameras viņa mājās. Jāatzīmē, ka aģente drīz vien kļūst apsēsta ar rudmataino bijušo gūstekni, kurš ir precēts divu bērnu tēvs.

    Tomēr, lai gan Kerija ir pārliecināta par to, ka mīļotais ir terorists, viņiem izveidojas kaislīgas attiecības, kas rezultējas ar viņas grūtniecību un meitas Frenijas piedzimšanu. Jāpiebilst, ka tas notika jau pēc tam, kad Damjena Luisa varonis seriālu bija atstājis.

    Turpmākajās sezonās drošsirdīgajai CIP aģentei bijušas romantiskas attiecības ar daudziem citiem vīriešiem, tostarp kolēģiem un tiem, no kuriem viņa vēlējās iegūt informāciju, tomēr viņai tā arī neizdevās izveidot ilgstošas attiecības.

    Iespējams, pie vainas ir gan Kerijas bipolārie traucējumi, gan darba specifika, un viņa līdz galam nevar uzticēties nevienam. Seriāla gaitā viņa atkal un atkal nonāk gultā ar ienaidnieku!

    Vīrieši Mereditas Grejas dzīvē

    Televīzijas ārste Meredita Greja ir viena no seriālu ilgdzīvotājām – viņas dzīves un darba peripetijām cilvēki visā pasaulē seko jau teju 20 gadus. Meredita ir redzama vairākos simtos «Grejas anatomijas» sēriju, sākumā kā topošā ārste un pēdējās sezonās – jau kā slimnīcas vispārējās ķirurģijas nodaļas vadītāja.

    Kamēr viņas karjera virzījusies uz priekšu, mīlas dzīvē nav gājis īpaši gludi. Sākot jau ar liktenīgo vīrieti Dereku Šepardu. Abi satiekas bārā, pavada kopā nakti un nākamajā dienā jauniņā praktikante Meredita uzzina, ka apburošais svešinieks ir viņas jaunais priekšnieks!

    Vēlāk viņš izvēlas atgriezties pie savas sievas, pat pēc tam, kad Meredita burtiski lūdz viņu: «Izvēlies mani!». Seriāla gaitā abi vairākkārt izšķiras un tad atkal ir kopā. Kad viņi beidzot apprecējās, skatītājiem šķita, ka tagad viņi dzīvos ilgi un laimīgi, taču producentei Šondai Raimsai, kā allaž, bija citi plāni.

    Taču sāpes un ciešanas, kuras pavada Mereditu teju visu seriālu, nespēj neatlaidīgo varoni apturēt. Šo viņas rakstura īpašību vislabāk raksturojis cits «Grejas anatomijas» varonis, dakteris Džeksons Eiverijs, kurš reiz teica: «Apbrīnojamākais Mereditā ir tas, ka viņa izdzīvo visu šo sāpi, visus zaudējumus, un spēj to izturēt ar apbrīnojamu mieru»

    Mereditai dažādos dzīves posmos ir bijušas attiecības ar Dereku, Viljamu, Neitanu, Endrjū un Finu. Jāatzīmē, ka visas attiecības ir beigušās absurdos veidos. Piemēram, Neitana sen pazudusī sieva atkal parādījās tieši tad, kad Meredita bija sākusi viņu pa īstam iemīlēt, savukārt Endrjū pēkšņi paziņoja, ka Meredita viņam vairs nav vajadzīga.

    Jau šogad skatītāji redzēs jaunākas «Grejas anatomijas» sērijas un, kas zina, iespējams, šī varone beidzot satiks savu īsto un vienīgo otro pusīti.

    «Mahinatoru» galvenais varonis – īsts romantiķis

    Seriāla «Mahinatori» («White collar») centrā ir šarmantais blēdis Nils Kēfrijs, kuram izdodas apmānīt teju ikvienu līdz brīdim, kad viņu pieķer Federālā Izmeklēšanas biroja (FIB) aģents Pīters Bērks.

    Viņš izmanto daudzus Nila kriminālos talantus FIB labā, un abi kopā ķer tādus pašus «balto apkaklīšu» noziedzniekus, piemēram, naudas vai gleznu viltotājus.

    Taču noziegumu atklāšana ir tikai daļa no šī seriāla. Paralēli Nils, kurš tiek raksturots kā romantiķis, turpina izmeklēt savas mīļotas sievietes Keitas pazušanu un vēlāk arī slepkavību. Pat cietuma restes neattur Nilu no šīs misijas, proti, seriāla sākumā viņam izdodas aizbēgt no cietuma!

    Pēc tam, kad atklājās, ka Keita diemžēl ir mirusi, Nilam bijuši vairāki romāni. Daudziem skatītājiem patika Sāra, tomēr šīs attiecības izjuka pēc tam, kad Sāra uzzināja par to, ka Nils slēpj no viņas kādu noslēpumu. Tomēr, kaut arī viņiem izdevās salabt, scenārija autori izdomāja aizsūtīt Sāru pāri okeānam – viņa saņēmusi darba piedāvājumu Londonā.

    Kendisas Renuāras mīlas līkloči

    Apburošā un ambiciozā Kendisa Renuāra pēc šķiršanās no vīra nolemj atgriezties darbā Francijas policijā. Viņa saskaras ar to, ka viņas prombūtnē daudz kas ir mainījies un viņai būs no jauna jāpierāda sevi.

    Paralēli pārbaudījumam no jauna atgriezties darba dzīvē, sieviete atgriežas arī pie īstā un vienīgā meklēšanas. Un tālu nav jāmeklē, jo viņai kaimiņos dzīvo šarmantais Antuans, ar kuru viņai izveidojas savstarpējā ķīmija jau no pirmās tikšanās reizes.

    Lai gan abiem ir jūtas vienam pret otru, ilgstošas attiecības izveidot nesanāk. Tad Kendisai ir dēka ar kolēģi, kurai seko dīvainas attiecības ar citu kolēģi, kurās abas puses neatzīst savstarpējās simpātijas.

    Līdzīgi ir arī ar visām pārējām Kendisas attiecībām: ar Antuanu viņa nevar būt kopā, jo katrs apprecas ar citu un tad atkal izšķiras… un brīžos starp šķiršanos viņi uz īsu brīdi atkal ir kopā.

    Vienu vārdu sakot, Kendisas mīlas dzīve nekad nav garlaicīga un piedāvā skatītājiem tiem tik ļoti nepieciešamo atslodzi starp slepkavību izmeklēšanu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē