• Saskaros ar lielu naida vilni. Gacho iekaustītais Krievijas dzejnieks grib sāpju naudu un atvainošanos

    Slavenības
    12. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pagājušajā nedēļā reperis Gacho uz ielas saplūcies ar dzejnieku no Krievijas, kuram nepaticis mūziķa skaļais motocikls. Žurnālam «Privātā Dzīve» dzejnieks atklāj savu versiju un to, ar kādu naidu tagad saskaras ik dienas.

    Konflikts starp Gacho un Krievijas pilsoni Juriju Zavorotniju uz Krišjāņa Valdemāra ielas sākās repera skaļā motocikla dēļ. «Cik saprotu, šis cilvēks ir atbraucis no Krievijas un uz katra stūra meklē sev saturu sociālajiem tīkliem. Uzskatu, nevar rādīt otram uz ielas rupjus žestus un apsaukāties. Ja viņš tā darītu Krievijā, viņam tur iedotu ko vairāk par pļauku,» uzskata Gacho. Viņš žurnālam «Privātā Dzīve» teic, ka Jurijs viņam esot rādījis nepieklājīgus žestus un apsaukājis par pid..u. Tāpēc Gacho viņu iepļaukājis.

    IT speciālists un dzejnieks Jurijs Zavorotnijs, kurš dabūja trūkties no Gacho, PDz atklāj – viņš iestājas pret karu Ukrainā. Tāpēc, kad saņēma darba piedāvājumu Latvijā, pirms diviem gadiem ar sievu pārcēlās uz šejieni. Iepriekš nekad nebija saskāries ar šādu agresiju. «Bijām nopirkuši ābolus un gājām mājās, kad pēkšņi atskanēja šausmīgs troksnis. Sieva nobijās un aizspieda ar rokām ausis. Trokšņoja motociklists otrajā joslā. Uztraucos, jo viņa baidās no skaļuma, un uzkliedzu motociklistam: «Pietiek pirst!» Vīrietis nokāpa no moča, pienāca klāt un lamājās latviešu valodā. Pēc tam mani trīs reizes pagrūda. Es neko nedarīju, un viņš atkal apsēdās uz moča. Visa šī prelūdija palika aiz kadra, jo tikai tad sieva sāka filmēt,» atceras Jurijs. «Viņš atkal nokāpa no motocikla un iesita man pa žokli.

    Bija tik sāpīgi, ka sametās tumšs gar acīm. Kliedza: «Vēl gribi dabūt?»,» atceras dzejnieks.

    Viņš uzrakstījis iesniegumu policijā un devies uz slimnīcu, lai veiktu ekspertīzi. «Man bija pietūkusi seja un zilums uz sāna, jo pēc grūdiena smagi atsitos,» saka Jurijs. Par apskati slimnīcā vajadzēja šķirties no 270 eiro.

    Juriju pārsteidz Gacho stāstītais medijos.

    «Viņš teica, ka es kliedzu vārdu pid..s. Tā nebija, jo cienu LGBT kopienu.

    Iespējams, tiešām parādīju viņam vidējo pirkstu. Taču pat tad, kad viņš mani grūda, nepateicu nevienu aizskarošu vārdu. Nekāda kautiņa nebija, jo viņš sita mani,» uzsver viņš.  «Šādi konflikti jārisina likuma kārtībā. Gribētu, lai tas beigtos ar atvainošanos, medicīnisko izdevumu segšanu un varbūt arī morālo kompensāciju, jo šajās dienās saskāros ar lielu naida vilni. Negaidīju, ka Latvijā to piedzīvošu tikai tāpēc, ka esmu krievs. Tagad saņemu ziņas, kur mani kaunina – neesmu vecis, jo nedevu pretī. Reperis pareizi darījis, sasitot seju krievu okupantam. Uzskatu, ka nedrīkst būt tā, ka tev uzbrūk, un tu pats esi vainīgs,» teic Jurijs.

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!  

    • Reperis Gacho uz ielas iekausta Krievijas dzejnieku. Viņš grib sāpju naudu un atvainošanos. 
    • Ance Krauze vairs nenēsā laulības gredzenu.
    • Zani Jančevsku pierunā atgriezties teātrī.
    • Kā jūras krastā dzīvo Uldis Marhilevičs.
    • Andri Bērziņu pasludina par mirušu: Ceru, ka neģēļi tiks atrasti un sodīti.
    • Brazīlietis Felipe plāno uz Latviju dabūt visu ģimeni. Māsa jau ir šeit!
    Privātā Dzīve nr37/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē