• Reperis Miglāns par aiziešanu no X Faktora: Mums bija nesaprašanās

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    28. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jānis Miglāns.
    Foto: Publicitātes foto
    Jānis Miglāns.
    Šova «X Faktors» skatītāji ir sašutuši, ka dalību neturpina reperis Jānis Miglāns. Viņš pielējis eļļu ugunī, paziņojot, ka nevis izstājies slimības dēļ, bet gan izslēgts no šova. Beidzot abas puses izteikušās par notikušo.

    Talsu reperis Jānis Miglāns šovā neizcēlās ar izcilu vokālu, taču ar savu vienkāršību iekaroja daudzu skatītāju sirdis. Tāpēc pēkšņais paziņojums, ka viņš šovu vairs neturpinās, apbēdināja daudzus. Oficiālā versija – Jānis nevarot uzstāties veselības problēmu dēļ. Taču gan mentora Intara Busuļa, gan citu žūrijas locekļu strupie komentāri svētdien skatītājos raisīja aizdomas, ka Jānis nav pazudis no šova šī iemesla dēļ vien. Eļļu ugunī pielēja arī sociālajos tīklos uzpeldējušas Jāņa komentārs, ka viņš esot izmests. Tas gan drīz pazuda, bet šova aizkulisēs izskanēja citi fakti. Izrādās, Jānis esot kavējis mēģinājumus, un tas neesot ļāvis skatītājiem parādīt vislabāko sniegumu. Kā portālam TV3.lv atzinuši šova producenti - lai Miglānu nesāpinātu, no plašākiem komentāriem viņi atturēsies. 
    Savukart Jānis platformā TikTok pirmdien paziņoja, ka internetā sacelta pārāk liela drāma, izplatoties nepatiesa informācija. «Jā, bija nesaprašanās, bet tagad viss ir izrunāts un saprasts,» apgalvo viņš. Jānis atzīst, ka nav varējis apmeklēt mēģinājumus, tāpēc ar šova veidotajiem nonākts pie lēmuma vairs neturpināt dalību. «No šī visa es personīgi varu mācīties un saprast savas kļūdas. Apzinos arī, ka pa šīm dienām bija daudz nesaprašanās ar komandu, viss tik ātri notika, tas nebija paredzēts. Kā notika, tā notika. Cilvēki, cerams, saprot, ka abās pusēs neviens nav neko ļaunu darījis,» teic Jānis un sola turpināt savu ceļu mūzikā. Repera atbalstītaji gan īsti netic Miglāna skaidrojumam, jo uzskata, ka viņš noklusējot patiesību. Viņa fani pauž cerību, ka Miglānam ļaus piedalīties vismaz šova dalībnieku Ziemassvētku koncertā. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē